Eerste Ontmoeting Met De Ploeg

Gisteren (maandag 29 oktober 2012) hebben we een kennismaking met de ploegleiding gehad. Aanwezig namens de ploeg waren Richard Plugge (communicatie manager) en Mark van de Camp (commercieel manager).

Het was een erg prettige kennismaking waarin de ploeg aangaf erg blij te zijn met al jullie steun!

Tijdens de kennismaking hebben we veel ideeën met elkaar uitgewisseld. Denk daarbij aan mogelijkheden voor (eenmalige) kleding of wagensponsoring tot het creëren van een event of een blijvende community voor alle ploegbazen.

Hoe haalbaar de verschillende ideeën zijn gaan we de komende weken samen met de ploeg inschatten. Dat is mede afhankelijk van (hoofd)sponsoren die zich nog bij de ploeg gaan aansluiten. Die zullen daar namelijk ook hun ideeën over hebben.

Maar zowel de ploeg als wij hebben er vertrouwen in dat we iets moois gaan realiseren voor alle 17.000 ploegbazen!

Tot slot nog 2 punten die we alvast met elkaar hebben afgesproken:

  • We houden jullie op dit blog en op onze facebook en twitter pagina vanaf nu op de hoogte van al het nieuws rondom de ploeg. Dus als je het nieuws als eerste wilt horen kun je het beste ons blog in de gaten houden.
  • We houden de inschrijving om virtuele ploegbaas te worden open op www.wijkopendeploeg.nl zodat iedereen die de afgelopen 10 dagen de boot heeft gemist zich alsnog kan aanmelden!

Related Post