Diginex verbindt crypto-uitwisselingen en elektronische handelsbedrijven met nieuw platform

Crypto-servicebedrijf Diginex is een partnerschap aangegaan met elektronische handelsonderneming Itiviti om instellingen crypto en aandelen onder één dak te laten verhandelen. Het nieuwe platform heet Diginex Access. Welke crypto kopen 2021?

 

Het bedrijf beweert dat het het eerste cryptobedrijf is dat zich aansluit op de systemen voor orderbeheer, uitvoeringsbeheer en portefeuillebeheer van een elektronisch handelsplatform, zei Diginex-CEO Richard Byworth. Andere bedrijven bieden alleen crypto-portfoliobeheersoftware voor traditionele instellingen die met crypto beginnen, zei Byworth.

 

Itiviti-gebruikers, voornamelijk investeringsbanken en hedgefondsen, kunnen nu naast hun aandelenposities ook crypto- en cryptoderivaten verhandelen. Het product kan ook de liquiditeit verhogen voor de beurs van Diginex, EQUOS; Diginex int een vergoeding van 0,01% tot 0,02% voor transacties die via het platform komen. Verwachting iost is gestegen.

 

 

Het bedrijf is ook van plan om banktechnologieprovider FIS aan het platform toe te voegen en heeft Binance, BitMEX, Coinbase, Deribit, FTX, Gemini, Kraken, OKEx en EQUOS er al op aangesloten.

 

Diginex was het eerste bedrijf in de crypto-ruimte dat openbaar werd gemaakt via een speciaal acquisitiebedrijf genaamd 8i Acquisition Corp. Het was ook de eerste crypto-uitwisselingsoperator die op een traditionele Amerikaanse beurs noteerde.

 

 

 

Related Post